22.8.2013

Punastuu, keltaistuu, ruskistuu... ehtii, ehtii...


Ihan varmasti ehtii ! Ainakin nuo pienet kirsikkatomaatit. Isoista en ottanut edes kuvaa, kun ovat niin vihreitä vielä...

Ihanaa on sekin, kun tomaatteja on niin montaa väriä - punaista, keltaista, ruskearaidallista... Kaikki maistuvat ihanilta ja omalta pihalta vieläkin paremmalta !

Chilit jätetiin kuvien ulkopuolelle tällä kertaa - aiheuttavat jo pieniä epätoivon väristyksiä elokuun kylmempien öiden saapuessa.

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania tomaatteja täälläkin, näitä tomaattisatokuvia tuntuu olevan useammallakin ja hieman kateudesta vihreänä katselen niitä, kun omat tomaatit ovat vielä ihan vihreitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä voi ehtiä, jos keli pysyy kauniina. Tomaatit kypsyvät hurjan nopeasti sitten kun se punastuminen vihdoin alkaa.

      Poista
  2. Omat pikku tomaatit ovat ihania:) Helsingissä asuessa kasvatin parvekkeellani kirsikkatomaatteja ja ilta-auringon ansiosta sato oli tosi hyvä:) Täällä sitten en viitsi kun ei ole parveketta,tosin joskus olen laittanut ruukkuun tomaatinsiemeniä ja on sitten lähtenyt kasvamaan.

    VastaaPoista
  3. Oi! Hyvin näyttää menestyvän :)
    Omasta kasvistani näyttäisi kokonaiset viisi kirsikkatomaattia tulevan, mutta vihreää vihreää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, heti seuraavana aamuna löysin yhden tomaatin keltaisena ja nyt minulla on jopa kaksi oranssia! Hah! Olen onnistunut!

      Poista
    2. Jippii - ja onnea ! Kypsyvätkin sitten tosi nopeasti kun alkuun pääsevät :-)

      Poista