19.5.2013

Kyselyä pukkaa - loma jo mielessä...


Tuossa jokin aika sitten yritin kysellä teidän preferenssejänne munkkien ja donitsien välillä. Koko homma meni ihan pieleen, kun Blogger jostain syystä nollasi tulokset satunnaisin väliajoin kesken kyselyn voimassaoloajan...

Koska pian on taas aika suurelle e-kirjakyselylle, niin ajattelin testata uutta tapaa tehdä kysely. SurveyMonkeyn kysely on nyt asetettu tuonne sivupalkkiin ja se löytyy myös tästä alta... Vastaattehan ! Aikaa on ensi sunnuntaihin saakka.

Viime päivinä on sää hellinyt ja aurinko paistanut siniseltä taivaalta. Ajatukset ajautuvat väkisinkin tuonne läheiselle hiekkarannalle.

Minulla on rannalla yleensä mukana dekkareita, mutta mitäs te muut kannatte rantakassissanne ?


Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

10 kommenttia:

 1. Vastailin. Tulokset taitavat näkyä vasta kyselyn päätyttyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos. Ilmeisesti asetusmuutokseni ei tullutkaan voimaan... joudut siis odottamaan summeerausta :-(

   Poista
 2. Nuo bloggerin omat kyselyt tosiaan eivät ole luotettavia, usein jos vastaan jonkun toisen blogissa, valitsemassani vaihtoehdossa ei näy ollenkaan sitä valinneita. Toivottavasti tämä uusi kyselytapa toimii paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SItä toivon minäkin. Bloggerin kanssa meinasi hermot mennä.

   Poista
 3. Kah, en huomannut että tuossa voi kai vastata useammalla valinnalla yhtä aikaa, niinpä se toinen hyvä vaihtoehto jäi ilman ääntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan nenä... tule vielä kertomaan kommenttiin, mikä se olisi ollut niin pistetään summeeraukseen edes tekstiin mukaan ;-)

   Poista
  2. Dekkarien ohella _klassikot_ ovat hyvää kesälukemista :)

   Poista