19.10.2012

Uusi ruokalehti Hellapoliisi ja sinihomejuustosämpylät

Lähimarketin lehtihyllystä löytyi uusi ruokalehti. Mitä siis tein ? Kävelin coolisti ohi, kun kerran en ole aikaisemmin Hellapoliisin nettisivuistakaan sen kummemmin innostunut. Enpä tietenkään. Minkäs sitä riippuuvuudelleen voi ? Lehti lähti mukaan.

Eikä se mikään ihan huono lehti olekaan. Mukavia ohjeita sieltä löytyy. Jotenkin vaan näissä suomalaisissa lehdissä tuntuu päällimmäisenä tulevan vastaan sellainen tietty arkipäiväisyys. En minä oikein muutakaan sanaa keksi. Arjessa ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta lehteä lukiessa minä kyllä odotan sellaista pientä luksusta mukaan. Siis sen helppouden ja nopeuden lisäksi. En tiedä, miten tuota oikein tarkemmin selittäisi, mutta Glorian ruoka ja viini -lehti on tähän mennessä näistä suomalaisista ollut ainoa, josta tuo arkipäiväisyys puuttuu. Eikä tämä tilanne muuttunut Hellapoliisinkaan kohdalla.

Kokeiltavaa löytyy kyllä tästäkin lehdestä ja ensimmäisenä työn alle päätyivät sinihomejuustosämpylät. Resepti löytyy myös Hellapoliisin omilta sivuilta , joten en sitä tähän kopioi. Kovinkaan vahvaa sinihomejuuston makua en sämpylöistä löytänyt, vaikka sinänsä ihan herkullisia olivatkin, mutta seuraavana aamuna mikrossa lämmitettyinä tuoksu oli aivan mahtava.

Kannattaa kokeilla. Vaikka ei lehteä ostaisikaan, niin myös nettisivuilta löytyy iso liuta reseptejä. Vaikka minusta ei vakiovirailijaa ole tullutkaan, niin ehkä jostakin teistä !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti