31.10.2011

Eat&Joy Kluuvin kauppahallissa - pikainen kierros ja pienoinen pettymys

Ehdittiinpä tänään viimein käymään pikaisesti tuolla Kluuvin uudessa Eat&Joy lähiruokahallissa. Ihan oli mielenkiintoinen paikka, vaikka ennakkomainonnan (esim. tuon allaolevan houkuttelevan videon) pohjalta odotukset olivat kyllä korkeammalla.Lihatiskiähän on kovasti kehuttu etukäteismaininnoissa, mutta ei se kyllä nyt suoranaisesti houkutellut ostamaan tai mitenkään erityisesti ollut inspiroivan näköinen. Ehkäpä tuonne mennessä jo pitää tietää, mitä haluaa ja se pitää osata pyytää erikseen ? Minä odotin selkeää tarjontaa myös harvinaisemmista ruhonosista, mutta esillä näytti olevan lähinnä paistia ja filettä, vaikka rotuna olikin positiivisesti Kyyttö.

Kovasti yritimme miehen kanssa selitellä itsellemme, että ollaan Suomessa eikä Ranskassa. Ei siis pidä heti odottaa samanlaista tarjontaa, kun ei välttämättä täällä ole asiakaskuntaakaan. Silti tuli ikävä miehen kotikonnuille kylänsä "boucherieta" muistellessa ja meinasin tipahtaa istualleni kuullessani kanipaistin hinnan... 80 euroa kappale !!!

Leipäosaston tarjonta näytti hyvältä, mutta vähän oli vaikea ymmärtää, oliko kyseessä itsepalvelutiski vai palvelutiski. Toisia asiakkaita kovasti palveltiin, mutta minä en ilmeisesti kuulunut sisäpiiriin. Myyjällä kun oli huomattavasti enemmän aikaa ja asiaa myöhemmin paikalle tulleelle tutulleen, kuin jo jonkun aikaa vuoroaan odottaneelle asiakkaalle.
Me siis siirryimme pienen haahuilun jälkeen Vanhaan Kauppahalliin Tuula Paalasen juustotiskille ja hänen naapuriinsa leipäostoksille. Siellä palvelu oli yhtä ystävällistä ja tehokasta kuin aina ennenkin.

Aion kuitenkin antaa Kluuvin hallille vielä ainakin yhden mahdollisuuden. Menemme tässä joku päivä vauvan kanssa oikein kunnolla tutustumaan valikoimaan ja kyselemään resepti kädessä tarveaineita. Kenties (liha)tiskin alta ilmestyy kaipaamiani "pork bellyä" ja kunnollista naudan kylkipaistia. Niin, eikä se Kluuvin juustotiskikään oikeastaan näyttänyt yhtään hullummalta...

2 kommenttia:

  1. Tämä sen sijaan ei kuulosta niin ihastuttavalta kuin Oliverin keittokirja. Voi höh - minunkin on pitänyt retkeillä Kluuviin, mutta eipä tuo nyt niin ihanalta kuulostakaan.

    Piti muuten jo aiemmin kommentoida, että minulle passaa hyvin, että olet yhdistänyt blogisi! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, pienoinen pettymys oli tuolla vastassa, mutta... ei lannistuta, minäkin menen koittamaan uudelleen. Ehkäpä en vaan ekalla kerralla osannut "käyttäytyä" talon tapojen mukaan ;-)

    VastaaPoista