19.3.2011

Äitiyslomalle kevättä odotellessa ja sohvalla telkkaria tuijottaen


Nyt se sitten alkoi, se äitiysloma. Joulun tienoilla ajattelin, että silloin onkin kevät jo pitkällä, mutta eipä tuo ulkona tuiskuava lumipyry kovin keväiseltä näytä. Onneksi on sentään tulppaaneja ollut pöydällä niin voi edes kuvitella kevään olevan tulossa.

Lukeminen on vähän jäänyt, kun olen jumahtanut enemmänkin telkkarin viereen tyhjentämään digiboxin muistia. Viimeisin "rentoutus" oli Sex in the City I. Täytyy kyllä myöntää, että osan filmistä ohitin pikakelauksella ja kaikkein paras kohtaus minun mielestäni oli Carrien hääpukujen kuvaus. Eikä sekään varsinaisesti tarinan etenemisen kannalta vaan enemmänkin, koska puvut olivat upeita.

Kaikki ovat varmaan katsoneet ainakin jossain vaiheessa kyseistä tv-sarjaa. Minusta lyhyemmissä jaksoissa rakkauteen ja parisuhteisiin liittyviä teemoja käsiteltiin huomattavasti napakammin. Jaksojen aikana ei ehtinyt pitkästymään. Tai sitten tämä tarina ei vaan kanna elokuvaksi, jota jaksaisi katsoa useampaan kertaan. Eikä kyse ole tyylilajista. Minä tiedän ainakin kaksi "hömppäelokuvaa", jotka olen katsonut moneen kertaan ja tulen varmaan vielä katsomaan uudestaankin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti