10.1.2011

Kaikkein parasta rentoutustaOikeastaan minun varmaan pitäisi hehkuttaa jo mainitsemaani ihanaa kirjaa, mutta lomanjälkeisen ekan työpäivän jälkeen ei aivoissa oikein riitä energiaa mihinkään syvälliseen (Minä kuulin tuon hymähdyksen ! Tiedän kyllä, etten yleensäkään kovin syvälliseen analyysiin yllä, mutta nyt mennään vielä enemmän pinnan tuntumassa.)

Siksipä tässä SUURIA suosikkejani dvd-pinosta. Poirotit ja erityisesti David Suchetin tähdittäminä ovat kyllä aivan omaa luokkaansa - melkein parempia kuin itse alkuperäiset Christien kirjat. Ja se on paljon sanottu se.

Sisko leikki joulutonttua ja täydensi kokoelmaani vasta nyt Suomen televisioon tulleilla jaksoilla (ja muutamalla muulla). Näitä pitää katsella verkkaiseen tahtiin ja nautiskellen. Kaksi jaksoa on katsottu uusista, osaa pitää säästellä äitiysloman alkuun. Saa nähdä maltanko.

1 kommentti:

  1. Minä löysin Poirotit vasta kaksi viikkoa sitten. Luulin, että niitä uusia jaksoja esitettäisiin nyt enemmänkin, mutta että vain kaksi!!! Onneksi noita boxeja näyttää kuitenkin olevan.

    VastaaPoista